دستور پخت خورش به_ آلو خوشمزه + آموزش تصویری آن
خورش به-آلو یکی از انواع خورش های مجلسی ایرانی است که عطر خاص و بسیار مطبوعی دارد. چون به تازه فقط در فصل پاییز موجود است،خورش به یکی از خورش های فصلی محسوب می شود.
البته می توان میوه به را فریز کرد و در فصل های دیگر هم خورش به را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
بِه خواص بسیار زیادی برای بدن دارد. از خواص آن می تونیم به موارد زیر اشاره کنیم.
بِه به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.
سبب سم زدایی کبد ، درمان سرماخوردگی و آنفولانزا و کنترل فشار خون هم می شود.
خورش به ، معمولا با گوشت خورشتی گوسفندی و یا گوساله طبخ می شود. ولی می توان آنرا با گوشت های سفید مثل گوشت مرغ و گوشت بوقلمون هم پخت. ضمن اینکه این خورش را می توانید بدون گوشت هم تهیه کرد.
مواد لازم برای ۴ نفر
به ۲ عدد
هویج ١عدد
پیاز ۲ عدد
آلو خورشتی ۱۰ عدد
شکر ۱ قاشق غذاخوری
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع به اندازه کافی
نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه کافی
طرز پخت خورش به-آلو
١. تهیه روغن پیاز
ابتدا پیازها را پس از گرفتن پوست ، به صورت نگینی ریز خرد کنید. کمی روغن داخل قابلمه بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیازهای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم شوند. مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زمانی که زردچوبه کاملا به خورد پیاز برود.
٢.اضافه کردن گوشت و تفت دادن آن
گوشت خورشتی را پس از شستشو به صورت قیمه ای ( شبیه به خورش قیمه ) خرد کنید. می توانی از گوشت با استخوان هم استفاده کنید.
گوشت را به همراه مقداری فلفل و رب گوجه فرنگی به قابلمه اضافه کنید و با پیاز تفت دهید.
اضافه کردن رب گوجه فرنگی به خورش بِه اختیاری است. رب گوجه فرنگی باعث می شود طعم و رنگ خورش بهتر شود. البته بهتره رب گوجه فرنگی را به طور کامل سرخ کنید تا طعم و بوی خامی اش از بین برود.
٣. اضافه کردن آب جوش
تفت دادن گوشت را ادامه دهید تا گوشت به طور کامل سرخ شود و رنگش تغییر کند.بعد ٣لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید.درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید گوشت با حرارت ملایم بپزد.
۴.شستن به و خرد کردن آن
در حین پختن گوشت به را آماده کنید. برای این منظور به ها را بشویید و به صورت مکعبی یا خلالی نسبتا درشت خرد کنید.به ها را نباید خیلی ریز خرد شوند تا خیلی زود له نشود.
۵.تفت دادن به و اضافه کردن آن به خورشت به-آلو
در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید. به ها را در کمی روغن کمی تفت می دهیم تا به ها طلایی شوند.
می تونید هویج ها را هم خلالی خورد کنید و همراه با به ها تفت بدهید. بهتره درب تابه را ببندید تا به و هویج ها در حین تفت دیدن پخنه هم شود.
وقتی گوشت به طور کامل پخته شد، به ها را به همراه کمی نمک اضافه کنید.
۶. اضافه کردن آلو
آلو خورشتی را به مدت ۱۵ دقیقه در آب سرد خیس کنید و به همراه شکر و آبلیمو به قابلمه اضافه کنید.
٧.مرحله پایانی پخت خورش به-آلو
حرارت زیر خورش را ملایم کنید و اجازه بدید تا خورش به طور کامل پخته شود و جا بیفتد.
نوش جان
ان شالله دوست داشته باشید. پیشنهاد می کنیم به نکاتی در مورد آشپزی و خانه داری و تزیین سفره و غذا هم اطلاعاتتون را زیاد کنید. هنر پرتو سعی دارد مطالب اساسی و ابتدایی در این موارد را به شما یاد آوری می کند. میتوانید از صفحات دیگر سایت بازدید کنید.
روش پخت ماکارونی با گوشت یا سویا
دیدگاهتان را بنویسید