طرز تهیه خورشت آلو اسفناج خوش مزه با ساده ترین روش
مواد لازم برای خورشت الو اسفناج
گوشت گوسفند: ۳۰۰ گرم
آلو خورشتی: ۲۰۰ گرم
اسفناج: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد متوسط
سیر: ۲ حبه
تره: ۲۰۰ گرم
روغن مایع: به مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل پخت خورش آلو اسفناج
1. پیاز را خورد کرده و در روغن تفت دهید.
٢. گوشت خورشتی به روغن پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
٣. ٣ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و گوشت با حرارت ملایم بپزید.
۴. سیر را خورد کرده و با پیاز خورد شده در قابلمه دیگر تفت بدهید و تره و اسفناج به آن اضافه کنید و سبزی ها را تفت بدهید و سرخ کنید.
۵. سبزیجات سرخ شده را به گوشت نیم پز شده اضافه کنید.
۶.خورشت را هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. اجازه دهید خورش با حرارت ملایم کاملا پخته شود و جا بیفتد(روغن بیندازد).
٧. بعد از پخته شدن کامل گوشت نمک و فلفل را اضافه کنید.
٨. آلو خورشتی را حداقل نیم ساعت در آب خیس کنید و در ٢٠دقیقه ی پایانی پخت خورشت اضافه کنید.
٩. اضافه کردن یک قاشق آبلیمو تازه یا آبغوره در لحظات پایانی برای دادن طعم بهتر به خورشت.
نکته:
١. میتوانید از گوشت سفید مثل مرغ یا بوقلمون به جای گوشت قرمز استفاده کنید
٢.در رژیم غذایی گیاه خواری میتوانید گوشت را حذف کنید.
٣. می توانید برای افزودن طعم و عطر بهتر یک قاشق زعفران دم کرده به خورش اضافه کنید.
می توانید از مطالب متنوع سایت هنرپرتو را مشاهده منید و از آن لذت ببرید.
دیدگاهتان را بنویسید