طرز تهیه اشکنه یزدی با مرزنجوش راحت ترین غذای محلی + فیلم
اگه برای صبحانه روزهای تعطیل که همه دورهم هستید برنامه ای ندارید. پیشنهاد می کنیم اشکنه یزدی را که یکی از غذاهای خوشمزه نونی است را امتحان کنید.
طرز تهیه اشکنه یزدی خیلی ساده است. امتحانش کنید اگه خوشتون اومد به آشناهای خودتون هم پیشنهاد کنید و از دورهمی های ساده و صمیمی خود لذت ببرید.
مواد اولیه برای تهیه اشکنه یزدی با مرزنجوش
- پیاز یک عدد متوسط
- آرد یک قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل و زرچوبه مقداری (به میزان لازم)
- تخم مرغ میزانش دلبخواهه (من واسه 2 نفر 3 تا اضافه کردم)
- سبزی معطر مرزنجوش یا شنبلیله مقداری (به میزان لازم)
طرز تهیه اشکنه یزدی
اشکنه یزدی را می تونید این طور آماده کنید:
درست کردن اشکنه یزدی مرحله 1 : درست کردن روغن پیاز
پیاز را خرد کنید و در روغن سرغ کرده و نمک و فلفل و زرچوبه را به آن اصافه کنید. روغن پیاز را آماده کنید.
طرز تهیه اشکنه سیب زمینی مرحله 2: اضافه کردن کمی آرد و یا سیب زمینی
بعد از اضافه کردن زرچوبه و کمی آرد و کمی تفت دادن، به ازای هر نفر یک لیوان آب به آن اضافه کنید.
می تونید خلاقیت به خرج بدید و 1یا 2 تا سیب زمینی خرد کنید و به آن اضافه کنید و وقتی کاملا پخته شد تخم مرغ ها را اضافه کنید.
تهیه اشکنه شنبلیله مرحله 3: اضافه کردن تخم مرغ
وقتی آب جوش آمد تخم مرغها را به آن اضافه کنید. می تونید تخم مرغ ها را درآن بشکنید و به هم نزنید تا زرده آن مثل تخم مرغ آب پز درسته بماند و پخته شود.
اگه یکی یا دوتا تخم مرغ را خوب به هم بزنید و به آن اضافه کنید هم بد نیست.
پخت اشکنه یزدی مرحله 4 : اضافه کردن ادویه سبزی معطر مرزنجوش
سبزی معطر خشک برای تهیه اشکنه یزدی مرزنجوش است. یزدیها بهآن مرزنگوش هم می گویند. سبزی را خوب پاک کنید تا چوب خشک در آن نباشد و به اشکنه اضافه کنید بعد از یک قل زدن شعله را خاموش کنید. نمک و فلفل را هم که ان شاءالله فراموش نکرده اید.
اشکنه یزدی ساده ترین غذای محلی ما آماده است. نوش جان!
دیدگاهتان را بنویسید