غذا با مرغ ; پخت بهترین غذاها با مرغ با روش فوق العاده راحت
غذاهایی که با مرغ تهیه می شود از جمله غذاهای پر طرفدار است که همه گروههای سنی را به علت تنوع غذایی به خود جذب کرده است.
انواع غذاهای مجلسی، سنتی و ساندویج ها و فست فودها و …. را می توان با مرغ درست کرد. در اینجا به معرفی 4 نمونه غذا با مرغ پرداخته ایم . امیدواریم مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد.
مرغ پلو
برای تهیه این غذا با مرغ اول مرغها را با مزه دار می کنیم و مدت 2 ساعت با ادویه های مورد نظر خود در یخچال قرار می دهیم. مرغ ها را در کمی روغن با حرارت زیاد حدود 5 دقیقه سرخ می کنیم .اگر حرارت کم باشد مرغ آب می اندازد و سرخ نمی شود.اگه دوست دارید می تونید هویج و فلفل سبز را هم ریزخورد کنید و اضافه کنید تا کمی سرخ شوند.
برنج را می شوییم و به ازای هر پیمانه برنج ،یک ونیم پیمانه آب در قابلمه می رسزیم و مرغهای سرخ شده را لابه لای برنج ها قرار می دهیم و با همان حرارت کم می گذاریم تا آب برنج تبخیر شود. برنجها را به وسط قابلمه می آوریم و دمی می گذاریم تا با همان حرارت کم دم بکشد (مرغ ها همان طور زیر برنج قرار دارد).
مرغ پلو ما آماده است می توانید آن را در دیس بریزید و روی آن را با تکه های مرغ و زرشک و زعفران تزیین کنید. اگر دوست داشتید می توانیداز سیب زمینی سرخ کرده نیز برای تزیین استفاده کنید.نوش جان
ته چین مرغ ساده زعفرانی
مرغ را با دو لیوان آب و کمی نمک و زرچوبه می گذاریم تا بپزد.موقع جوش آمدن کف روی آن را می گیریم و بعد حرارت شعله را کم می کنیم و می گذاریم باحرارت کم خوب پخته شود.
در ماهیتابه مقداری روغن ریخته و پیاز را نگینی خورد می کنیم .وقتی پیاز کمی طلایی و سبک شد مرغ های ریش ریش شده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم .هویج ها را خلالی و فلفل سبز را نگینی خوردمی کنیم به همراه ادویه مناسب تفت می دهیم .
برنج را که قبلا شسته و خیس کرده ایم را آبکش می کنیم . مواظب باشید برنج ها خیلی له نشود. تخم مرغ را در ظرفی هم می زنیم و به آن ماست چکیده و زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و نیمی از برنج را به آن اضافه می کنیم.
ته قابلمه مخصوص ته چین را روغن می ریزیم و برنج های زعفرانی را در آن می ریزیم و با پشت قاشق فشرده و صاف می کنیم . مرغ های ریش ریش را روی آن می ریزیم و فشرده می کنیم .بعد بقیه برنج سفید را روی آن می ریزیم و می گذاریم خوب دم بکشد و ته چین طلایی شود.موقع سرو ته چین را در ظرف برمی گردانیم و روی آن را تزیین می کنیم. ته چین آماده است. نوش جان!
آبگوشت مرغ سنتی
اگه فکر می کنید هوس آبگوشت مرغ سنتی کردید می تونید به نوشته بعدی که براتون آماده کردیم یه نگاهی بندازید.درست کردن آبگوشت مرغ به روش سنتی خیلی راحته!
مرغها را در قابلمه می ریزیم و روی آن 4تا 5 لیوان آب می ریزم. یک عدد پیاز داخل آن می اندازیم. بهتره با سر چاقو پیازها را برش بدیم ولی برشها از هم جدا نشود. زرچوبه و نمک فلفل را به آن اضافه می کنیم. وقتی آب جوش آمد حرارت شعله را کم می کنیم و می گذاریم تا پخته شود.سیب زمینی ها را پوست می گیریم و 4 قسمت می کنیم و به آن اضافه می کنیم. رب گوجه را می تونیم تو این مرحله اضافه کنیم.البته گاهی بدون رب گوجه هم می پزند. وقتی سیب زمینی ها پخته شد آبگوشت مرغ ما هم آماده است.
خورش مرغ مجلسی
حالا اگه با آبگوشت هم قانع نشدید خورش مرغ را به شما پیشنهاد می کنم.
خورش مرغ هم به سبک مادر بزرگ خیلی با آبگوشت مرغ فرقی نداره . ابتدا پیاز را خورد کرده و تفت می دهند و زرچوبه را اضافه می کنند و مرغها را روی آن می چینند و می گذارند با حرارت کم پخته شود .رب گوجه و ادویه های لازم را همون ابتدا اضافه کرده و همراه با مواد دیگر به آرامی پخته می شود.
حالا دیگه پاشید! یکی را انتخاب کنید و دست به کار شوید!خدا قوت! موفق باشید.
برای درست غذا با قارچ میتونید از صفحه انواع غذا های خوشمزه با قارچ در هنرپرتو دیدن فرمایید.
دیدگاهتان را بنویسید