طرز تهیه انواع غذاهای فست فودی پرطرفدار و لذیذ
هرچند استفاده از غذاهای فست فودی و سرخ کردنی ها اصلا توصیه نمی شود ولی در شرایط زندگی امروز به علت افزایش مدت زمان کار کردن در خارج از خانه ودر دسترس بودن غذاهای فست فودو قیمت نسبتا ارزانتر آنها نسبت به غذاهای رستورانی، استفاده از غذاهای آماده و فست فودها برای زندگی امروزی امری عادی و گه گاه اجتناب ناپذیر شده است. این روزها کمتر کسی است که با کلمه فست فود آشنا نباشد.و از آن استفاده نکرده باشد. طعم تیز و تند و ظاهر و تزئینات ویژه فست فودها، افراد زیادی مخصوصا بچه ها را مجذوب خود کرده است. خانواده ها تمایل بیشتری به تهیه این غذاها پیدا کرده اند.
لیست غذاهای فست فودی
- ساندویج سوسیس
- کالباس مرغ
- همبرگر مخصوص
- پیتزای خانگی
- مرغ سوخاری
- اسنک مرغ
- هات داگ
سیب زمینی سرخ کرده و…. را می توان در گروه ها فست فودها دسته بندی کرد.
توصیه غذایی در مورد فست فودها
- ازفست فودها و غذاهای سرخ کرده و چرب و سوسیس و کالباس کمتر استفاده کنید.
- در صورت امکان از غذاهای خانگی استفاده کنید.
- برای تهیه فست فودها از مواد اولیه سالم استفاده کنید.
- و از مصرف مجدد روغن سرخ شده باقیمانده خودداری کنید.
- در صورت خرید از اغذیه فروشی ها از سلامت مواد اولیه و رعایت اصول بهداشتی در تهیه فست فودها مطئن شوید.
- اگر بتونید سوسیس و کالباس خانگی و همبرگر خانگی را در منزل تهیه کنید خیلی عالی است.
سوسیس خانگی با گوشت یا مرغ
مواد لازم:
- گوشت ران گوساله یا مرغ بدون استخوان: ۶۰۰ گرم
- سیر: ۲ حبه ریز رنده شده
- پودر نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
- آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
- آب پنیر یا شیر خشک یا مخلوط هر دو : ۳ قاشق غذاخوری
- تخممرغ: ۱ عدد
- سس کچاپ: ۱ قاشق غذاخوری
- آب یخ: ¾ لیوان
- روغن مایع: ۱/۳ لیوان
- کاور سوسیس : ۲ متر
ادویه های مورد نیاز:
- پودر فلفل پاپریکا: ۲ قاشق مرباخوری
- نمک: ۱ قاشق مرباخوری
- پودر پیاز: ۱ قاشق مرباخوری
- پودر سیر: ۱ قاشق مرباخوری
- پودر زنجبیل: ½ قاشق مرباخوری
- دارچین: ½ قاشق مرباخوری
- آویشن: ½ قاشق مرباخوری
- پودر جوز هندی: ۱/۳ قاشق چایخوری
- پودر هل: ۱/۳ قاشق چایخوری
- پودر تخم گشنیز: ½ قاشق چایخوری
- پودر میخک: نوک قاشق چایخوری
- پودر فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
- پودر فلفل قرمز: به مقدار دلخواه
مراحل تهیه سوسیس خانگی برای استفاده در غذاهای فست فود
مرحله اول:چرخ کردن گوشت یا مرغ و استراحت دادن آنها در یخچال
گوشت را دو یا سه بار با درجه ریز چرخ گوشت چرخ کنید.
گوشت چرخ کرده را در یک ظرف بگذارید، درب ظرف را ببندید و به مدت ۴ ساعت در یخچال نگهدارید.
مرحله دوم :اضافه کردن تخم مرغ
بعد از ۴ ساعت گوشت را از یخچال بیرون بیاورید. تخم مرغ را بلافاصله از یخچال بیرون بیاورید تا هم دمای گوشت باشد و به آن اضافه کنید.
مرحله سوم: اضافه کردن آرد و دیگر مواد به گوشت چرخ کرده
آرد سفید، شیر خشک، پودر نشاسته ذرت و تمام ادویهها را با هم مخلوط کنید
مرحله چهارم:اضافه کردن سیر و روغن زیتون
سپس گوشت چرخکرده، تخم مرغ، سیر و روغن مایع را در دستگاه غذاساز یا میکسر بریزید و خوب با هم میکس کنید.
مرحله پنجم:میکس کردن دوباره مواد با نصف آب یخ
وقتی که گوشت و تخممرغ وسایر موادی که در غذاساز ریخته بودید خوب با هم مخلوط شدند، نصف دیگر آب یخ و مخلوط آرد و ادویهجات را اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه دیگر تمام مواد را میکس کنید.
مایه به دست آمده باید صاف و یکدست و البته نه سفت و نه شل باشد.
مرحله ششم:ریختن مواد سوسیس مرغ یا گوشت در ماسوره
مایه به دست آمده را در قیف ماسوره بریزید و داخل کاور مخصوص سوسیس خانگی تزریق کنید. سپس دو سر کاور سوسیس خانگی را با نخ محکم ببندید و از طول به قسمتهای مساوی تقسیم کنید، کمی بپیچید و با نخ کوک محکم ببندید.
مرحله هفتم:قرار دادن کاور سوسیس خانگی در آب با جوشهای ملایم
آب باید به صورت ملایم و با جوشهای ریز قل بخورد. بعد از ۴۵ دقیقه سوسیسها را از آب بیرون بیاورید و بلافاصله داخل آب سرد بگذارید تا به سرعت خنک شوند و خودشان را بگیرند.
مرحله آخر
سوسیسهای آماده شده را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید تا تمام مواد خوب به خورد هم بروند و طعم سوسیس خوشمزه شود. سوسیس خانگی را به مدت یک ماه میتوانید فریز و به تدریج برای تهیه غذاهای فست فودی مورد استفاده قرار دهید.
از سوسیس خانگی در طرز تهیه سوسیس بندری یا هندی، سوسیس تخم مرغ و تهیه اسنک سوسیس و انواع فست فودها استفاده کنید و لذت ببرید.
چه کار کنیم سوسیس چروک نشود و روغن نیاندازد؟
علت چروک شدن کاور سوسیس محکم نبستن و فشرده نکردن کافی مایه سوسیس در کاور است.
مایه سوسیس را در کاور به خوبی فشرده و هواگیری کنید و سپس کاور را محکم با نخ ببندید.
در یک قابلمه آب را جوش بیاورید و سوسیسهای پیچیده شده داخل کاور را با احتیاط در آب جوش بیندازید.
درب قابلمه را باز بگذارید تا سوسیسها روی شعله ملایم گاز در آب جوش بپزند.
علت وا رفتن سوسیس خانگی چیست؟
علت وا رفتن سوسیس خانگی سفتی بیش از حد آن و رعایت نکردن مرحله اضافه کردن آب یخ است.
علت دیگر وا رفتن و خرد شدن سوسیس خانگی جوش خوردن بیش از حد سوسیسها است. ۴۵ دقیقه زمان کافی است، نه بیشتر.
اگر مایه به دست آمده سفت بود باقی مانده آب یخ را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر میکس کنید.
دیدگاهتان را بنویسید