آموزش سفره آرایی رایگان از ساده تا پیشرفته + فیلم
غذا پختن و ارایه آن به بهترین شکل ،به بیان دیگر آشپزی و سفره آرایی از فعالیتهای روزمره اغلب افراد است. آموزش سفره آرایی یکی از فعالیتهایی است که در می تواند سفره شما را زیباتر کند و سبب افرایش اشتها مخصوصا در کودکان شود. استفاده بهینه از وقت و پر کردن اوقات فراغت هم یکی از دغدغه های افراد است.
گذراندن دوره آموزش رایگان سفره آرایی می تواند انتخاب خوبی برای پر کردن اوقات فراغت باشد.
آموزش سفره آرایی به کودکان و فواید آن
- فراگیری مهارت سفره آرایی و تقویت هماهنگی چشم و دست
- پرورش خلاقیت با ترکیب تکنیکهای سفره آرایی و تجربه شخصی آنها
- ایجاد روحیه شاد با استفاده بهینه از وقت و پر کردن اوقات فراغت آنها
- افزایش اعتماد به نفس با به نمایش گذاشتن هنر و خلاقیت آنها
دوره آموزش رایگان سفره آرایی
آموزش سفره آرایی شامل آموزش برشهای متنوع و تزیین میوه و سبزی ، چیدمان و برش و حکاکی میوه و… می باشد . علاوه بر استفاده روزمره می توان در مراسم مختلف مثل مهمانی ها و جشنها و مراسم و اعیاد و… با استفاده از این مهارت هنرنمایی کرد و از کنار هم بودن لذت ببرد.
ما سعی کردیم شرایطی را برای هنرجویان فراهم کنیم تا بتوانند از اوقات فراغت خود به بهترین شکل استفاده کرده و مهارتهای لازم را در شاخه های مختلف هنری از جمله سفره آرایی و آشپزی و خانه داری فراگیرند و زندگی زیبا و شادتری را برای خود و اطرافیان بسازند.
دوره آموزش رایگان سفره آرایی شامل 10تا 12 جلسه است که به شرح مختصری از این جلسات می پردازیم. فیلم آموزشی هر جلسه نیز بارگزاری خواهد شد.
1. ابزار سفره آرایی وسایل پر کاربرد در سفره آرایی
ابزار سفره آرایی مورد نیاز متنوع هستند ولی تعداد معدودی از آنها مدام مورد استفاده قرارمی گیرد.
اغلب سوال می شود ابزار سفره آرایی را از کجا تهیه کنیم؟ در جواب باید بگوییم ابزار سقره آرایی و تزیین غذا از جمله دستگاه تزیین میوه و وسایل تزیین سالاد و دستگاه میوه ورق کن و قالب میوه فلزی و چاقوهای حکاکی را میتوان به صورت تکی از مغازه های وسایل قنادی و یا به صورت غیر حضوری از دیجی کالا یا فروشگاه های اینترنتی دیگر تهیه کنید.
هنرپرتو به شما کمک می کند تا به ایده های تزیین غذا و سالاد و میوه آرایی و سفره آرایی آشنا شوید.
در جلسه اول آموزش رایگان سفره آرایی ابزار پرکاربرد سفره آرایی معرفی و موارد مصرف هر وسیله توضیح داده می شود.
ابزار پر کاربرد سفره آرایی
- چاقوی حکاکی
- پوست کن
- اسکنه
- هسته گیر
- قاشق توپی
- کاتر فنری کن دو طرفه
- ورقه کن فنری
- و….
2. تزیین خیار سبز به شکلهای مختلف
هنر جویان در جلسه دوم آموزش سفره آرایی مقدماتی برشهای ساده خیار سبز و گوجه برای صبحانه و سالاد و پوست گرفتن میوه را آموزش می بینند. علاوه بر آن تزیین خیار سبز به شکل قایق،تزیین خیار سبز به شکل صندلی و اشکال مختلف برشهای فانتزی بر روی خیار سبز با توجه به توانایی هنر جویان آموزش داده می شود.
از آموزشهای این جلسه و تمرین و کسب مهارت کافی می توان برای تزیین سفره صبحانه و میز تولد کودکان و سبد میوه و …. استفاده کرد. برنامه آموزشی این جلسه شامل مواردزیر است که با توجه به مهارت و شرایط هنرجویان و گروه سنی آنها ممکن است در سه جلسه آموزش کامل انجام شود.
برنامه آموزشی جلسه دوم آموزش سفره آرایی
- تزیین خیار سبز با برشهای ساده
- تزیین خیار سبز به شکل قایق
- تزیین خیار سبز به شکل صندلی و…
3. تزیین تخم مرغ آبپز برای کودکان
در جلسه سوم آموزش سفره آرایی تزیین تخم مرغ آبپز به شکل های مختلف آموزش داده می شود. تزیین مواد غذایی با اشکال فانتزی برای سفره صبحانه برای کودکان لذت بخش است. برای تزیین صبحانه و تشویق فرزندان به خوردن صبحانه می توان از آموزش تزیین تخم مرغ آبپز به روشهای مختلفی استفاده کرد.
برنامه آموزشی جلسه سوم آموزش سفره آرایی
- تزیین تخم مرغ آبپز به شکل خرگوش
- تزیین تخم مرغ آبپز به شکل موش
- تزیین تخم مرغ آبپز به شکل جوجه و…
4. تزیین سالاد شیرازی
با ترکیب آموخته های سه جلسه قبل آموزش سفره آرایی میتوان انواع سالاد از جمله سالاد شیرازی به شیوه های مختلفی تزیین کرد که زیبایی خاصی به سفره شما خواهد داد.
برنامه آموزشی جلسه چهارم آموزش سفره آرایی
- تزیین سالاد شیرازی در ظرف گرد
- تزیین سالاد شیرازی در ظرف چهارگوش
- تزیین سالاد شیرازی در کاسه بیضی
5.تزیین پیازچه به شکل گل
پیازچه و تربچه در تزیین سبزی خوردن خیلی مهم هستند. رنگ و عطر خاصی به سبزی خوردن میدهند . با آموزش سفره آرایی و تزیین پیازچه و تربچه سفره های زیباتری می توانیم داشته باشیم. چه خوبه با خلاقیت و هنر عطر و رنگ دیگری به سفره مون بدیم.
6.تزیین تربچه به شکل قارچ زیبا
7.تزیین سبزی خوردن فوق العاده زیبا برای مهمانی
در آموزش سفره آرایی و تزیین سبزی خوردن وجود تربچه و پیازچه اهمیت زیادی دارد.می توان گفت بدون وجود تربچه و پیازچه تزیین سبزی خوردن خیلی سخت و یا غیر ممکن است . تزیین تربچه به شکل های مختلف و تزیین پیازچه به شکل گل و.. زیبایی سفره را دوچندان می کند.
شما در جلسات قبل تزیین تربچه و پیازچه آموزش دیدید.در جلسه هفتم تزیین سبزی خوردن با چند آموزش جدید و ترکیب آموخته های قبلی به صورت کامل تری آموزش داده می شود.
شما می توانید با مشاهده ویدیو های آموزش سفره آرایی در این بخش ایده بگیرید و سفره های خود را با تزیین ساده، زیبا و رنگین کنید و از آن لذت ببرید.
8.تزیین فلفل سبز
تزیین فلفل دلمه ای برای زیبا شدن سفره و غذا و تزیین سبزی و سالاد بسیار جذاب است .در این جلسه از آموزش سفره آرایی با تزیین فلفل دلمه ای آشنا می شوید.
ما در جلسات آموزشی قصد داریم با آموزشهای خود نمونه هایی ارائه دهد تا شما بتوانید با خلاقیت و ترکیب آموزشها کارهای جالب تری داشته باشید.
9. تزیین سیب زمینی و هویج با قالب سفره آرایی
قالب میوه آرایی به شکلهای مختلف است .قالب میوه فلزی برای شکل دهی میوه برای تزیین میوه و سالاد وحتی تهیه ترشی و مربا نیز استفاده می شود.
قالب میوه مخصوص سفره آرایی به میوه و غذا و مربای شما شکل زیباتری می دهد.
10. آموزش تای دستمال سفره
آموزش سفره آرایی تکمیلی
بعد از پایان جلسات آموزش سفره آرایی مقدماتی هنرجویان علاقه مند به رشته سفره آرایی می توانند در جلسات آموزش سفره آرایی تکمیلی و پیشرفته شرکت کرده و تا مرحله مربیگری پیش روند و وارد بازار کار شوند.
علاقه مندان به آشنایی بیشتر با روش تزئین میوه و سبزی، پس از گذراندن دوره مقدماتی، با شرکت دردوره سفره آرایی تکمیلی می توانند با تزئینات حرفه ای تر آشنا شوند.
شما می توانید با همراه کردن خلاقیت به این آموزشها سفره های پذیرایی و مهمانی خود را به گونه ای نو زینت دهید و با هنر نمایی و سلیقه خود جلوه زیباتری از تزئین میوه و سبزی را هنرمندانه به نمایش بگذارید.و از هنر خود در اعیاد و مراسم و مناسبتهای خاص مثل تزیین میر تولد و سفره عقد و… استفاده کنید.
این دوره هم شامل ١٠ جلسه میباشد و سرفصل جلسات به شرح ذیل می باشد:
- تزیین پیاز به شکل گل
- تزیین سیب درختی به شکل قو
- تزئین تربچه و پیازچه
- تزیین گوجه فرنگی به شکل گل
- تزیین خیار سبز به شکل گل و…
- تزیین بادمجان به شکل گل
- تزیین سیب زمینی به شکل گل رز
- تزئین سیب درختی به شکل سبد میوه
- تزیین ماست و سالاد و…
- تای دستمال سفره ی پر مصرف
آموزش سفره آرایی پیشرفته و حکاکی روی میوه
دوره پیشرفته ویژه افرادی است که علاقه مند به هنرنمایی بیشتر و تزئین میوه و سبزی به صورت حرفه ای برای مناسبتهای خاص مثل شب یلدا، تولد، نامزدی، عقد وعروسی و…. هستند، ترتیب داده شده است. با ترکیب آموخته ها با کمی خلاقیت می توان متناسب با مناسبتهای خاص به تزیین میوه و تهیه سبدهای میوه متنوع پرداخت .
در صورت علاقه مندی با داشتن مهارت کافی میتوان به آموزش سفره آرایی و میوه آرایی به آموزش هنرجویان در سنین مختلف پرداخت.
میتوان سفارش کار گرفت و برای مراسم های خاص تزیینات لازم را انجام دهید.تزیین سفره عقد و نامزدی و یا تزیین میز شب یلدا و تولد می تواند از نمونه کارهای متناسب با این رشته است.
در جلسات آموزش سفره آرایی پیشرفته علاقه مندان علاوه بر مرور آموزشهای دوره های مقدماتی و تکمیلی به صورت حرفه ای تر ، مهارت حکاکی هندوانه و انواع میوه را به دست می آمورند.
این دوره جلسات زیر را شامل می شود:
- حکاکی روی خیار سبز
- حکاکی روی سیب درختی
- حکاکی روی هویج فرنگی به شکل نخل
- حکاکی ساده هندوانه شب یلدا
- تزیین هندوانه و خربزه برای مهمانی
- حکالی گل پنچ برگ روی هندوانه
- حکاکی برگ ساده روی هندوانه
- تزیین طالبی به شکل سبد میوه
- برش قلب روی هندوانه
- زدن غنچه گل رز
- زدن گل برگ گل رز
- سبد میوه شب یلدا و….
سوالات متداول در مورد سفره آرایی
میتوان به صورت تکی از مغازه های وسایل قنادی و یا به صورت غیر حضوری از دیجی کالا یا فروشگاه های اینترنتی دیگر تهیه کنید.
زمانی که کودک توانایی به دست گرفتن چاقو و استفاده از آن را داشته باشد می تواند آموزش را شروع کند. اولین مربیان مادرو پدر و اطرافیان کودک هستند.
این دوره ها مناسب سنین 5تا 50 سال است.از 5سالگی می توانند طبق برنامه سفره آرایی را یاد بگیرند.
دیدگاهتان را بنویسید