طرز تهیه فلافل خوشمزه ادویه فلافل فوق العاده با کمی خلاقیت
فلافل غذای فست فودی محبوب و خوشمزه ای است که به علت اینکه به سرعت آماده می شود و گیاهی است و قیمت بسیار ارزانی دارد طرفداران زیادی دارد. چون ذائقه افراد مختلف است و خلاقیت در آشپزی هم وجود دارد. مدلهای متنوعی از فلافل با طعمهای مختلف داریم. فلافل تند و فلافل با سیب زمینی و فلافل با قارچ و فلافل کنجدی و… از انواع فلافل هستند .کسانی که می خواهند فلافل را به صورت کم کالری تر مصرف کنند، می توانند فلافل را به جای سرخ کردن در روغن فراوان درون فر درست کنند.
مواد لازم برای تهیه فلافل:
مواد مورد استفاده در فلافل متنوع است .در اینجا لیست موادی که می توان در فلافل استفاده کرد را آورده ایم با توجه به سلیقه و ذائقه خود و یک کمی خلاقیت مواد مورد نظر را انتخاب کنید و فلافل خوشمزه خود را با هر طعمی که دوست دارید تهیه کنید.
- نخود 2لیوان
- پیاز ۲ عدد متوسط
- سیر 4 حبه
- جعفری ۵۰ گرم
- سیب زمینی ۱ عدد کوچک
- تخم مرغ ۱ عدد
- لیمو ترش ۱ عدد متوسط
- آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- زردچوبه 1قاشق چایخوری
- ادویه فلافل ۱ قاشق چایخوری
- تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
- پودر زیره ۱ قاشق چایخوری
- پاپریکا و ادویه کاری 1قاشق چای خوری
- نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار دلخواه
- ادویه فلافل 1 قاشق چای خوری
- روغن به اندازه کافی
- قارچ برای تهیه فلافل با قارچ
- کنجد سفید برای تهیه فلافل کنجدی
ادویه فلافل
- پودر انبه: یک قاشق غذاخوری
- پودر فلفل سیاه: یک قاشق غذاخوری؛
- پودر زیره سیاه: یک قاشق غذاخوری؛
- پودر زردچوبه: یک قاشق غذاخوری؛
- پودر زنجبیل: یک قاشق غذاخوری؛
- پودر سیر: 2 قاشق غذاخوری؛
- پودر پیاز: 2 قاشق غذاخوری؛
- پودر جعفری خشک: 2 قاشق غذاخوری؛
- بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری؛
- پودر تخم گشنیز: نصف قاشق غذاخوری؛
- پودر نعناع خشک: نصف قاشق غذاخوری؛
- پودر جوز هندی: نوک قاشق مرباخوری.
- ترکیبی از ریحان خشک، مرزه خشک، ترخان خشک و پودر گل سرخ
طرز تهیه فلافل:
برای تهیه فلافل خوشمزه اولین مرحله خیساندن نخودها می باشد که هر چقدر این زمان بیشتر باشد ، باعث می شود نخودها نرم شوند و نفخ آن نیز برطرف شود. در پایان پخت فلافل بهتری خواهید داشت. حداقل زمانی برای خیساندن نخودها ۶ ساعت می باشد.
پس از اینکه نخود به خوبی خیسانده شد.آن یک بار را چرخ کنید. بعد آنرا به همراه دیگر مواد مخلوط و یک بار دیگر چرخ و یا میکس کنید.
مایه فلافل نباید نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد. تخم مرغ و آرد نخودچی و ادویه فلافل را به آن اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید. چند ساعت در یخچال نگه دارید. بعد با فلافل زن دستی شکل دهید و در روغن سرخ کنید.
پس از اینکه روغن اضافی فلافل ها خارج شد آنها را در ظرف مورد نظر بچینید و به همراه نان باگت ، گوجه فرنگی ، خیارشور و کاهوی خرد شده سرو کنید. در کنار فلافل از سس انبه یا سس کچاپ استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید