طرز تهیه ماکارونی با گوشت / ماکارونی با سویا / ماکارونی با گوشت و سویا
ماکارونی از جمله غذاهایی است که علاقه مندان زیادی دارد و ماکارونی به روش های گوناگونی پخت می شود. مواد و ادویه هایی که به عنوان سس به ماکارونی اضافه می شود با توجه به ذایقه و سلیقه می تواند مختلف است. در این جا روش تهیه ماکارونی را آورده ایم که هر کس می تونه به سلیقه خود در میزان و مقدار و نوع مواد تغییر دهد.
مواد لازم برای تهیه ماکارونی
گوشت چرخ کرده یا سویا 250 گرم
فلفل دلمه ای خرد شده 1عدد
پیاز خرد شده 1 عدد متوسط
سیر 2 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
کنسرو نخود فرنگی نصف لیوان (دلخواه)
کنسرو ذرت نصف لیوان(دلخواه)
سیب زمینی 2یا 3عدد متوسط
روغن به میزان لازم
ادویه مخصوص ماکارونی به میزان دلخواه(هر ۲۰۰ گرم گوشت یک قاشق چایخوری)
طرزتهیه سس ماکارونی
- پیاز نگینی خرد شده را با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.سیر را هم می توانیم در این مرحله اضافه کنیم.
- گوشت یا سویا را به آن اضافه کنید. کمی که سرخ شد فلفل دلمه ای و ادویه مخصوص ماکارونی را به آن اضافه کنیدو تفت دهید.
- رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.اگر دوست دارید که ماکارونی رنگ بیشتری داشته باشد میتوانید رب بیشتری اضافه کنید اما ممکن است طعم غذا از دست برود.
- می توانیدیک یا دو عدد گوجه رنده شده را به آن اضافه کنید. زیر شعله را کم کرده و مرتب به هم بزنید تا خوب و ته نگیرد. سس ماکارونی شما آماده است.
روش آبکش کردن ماکارونی
- ماکارونی را آبکش می کنیم.بهتر از به قول معروف زنده برداریم تا بعد از اضافه کردن سس و پخت له نشود.
- پس ازریختن روغن در ظرف و گذاشتن سیب زمینی یا نان لواش برای ته دیگ، سس ماکارونی را لایه لایه روی ماکارونی می ریزیم و دم می گذاریم.
- در پایان نصف لیوان آب در ظرف سس ماکارونی ریخته و دور ظرف می گردانیم و روی ماکارونی ها میریزیم. و بعد از 25 تا 30 دقیقه پخت آماده سرو میباشد .
ان شاءالله طرز تهیه ماکارونی مورد استفاده شما عزیزان قرارگرفته باشد. می توانید مطالب دیگر مورد علاقه خود با کلیک بر لینک های زیر مشاهده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید