طرزتهیه املت اسپانیایی با سیب زمینی و قارچ همراه با تصویر
مواد لازم برای تهیه املت اسپانیایی
تخم مرغ ۵ عدد
سیب زمینی ۴۰۰ گرم ( ۲عدد متوسط)
پیاز ۱ عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
فلفل قرمز ۱ عدد
کره به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
طرزتهیه املت اسپانیایی
١. خرد کردن پیاز/فلفل سبز/قارچ و سیب زمینی
ابتدا پیاز را نگینی ریز خرد کنید. فلفل ها را نیز ریز خرد کرده. قارچ ها را بشویید و برش بزنید. سیب زمینی را شسته و پوستش را بگیرید به شکل مکعبی خرد کنید.
٢. آبپز کردن سیب زمینی
سیب زمینی های خرد شده را با کمک بخارپز یا اگر در دسترس نداشتید برای چند دقیقه در آب در حال جوش بریزید. بگذارید تا آرام بپزد سپس آبکش کنید. صبر کنید تا خنک شود.
٣.تفت دادن پیاز و فلفل سبز و نمک وفلفل
کره را داخل تابه ریخته تا داغ شود سپس پیاز را به آن اصافه کنید. مقداری فلفل سیاه و نمک بزنید. سپس فلفل سبزهای خرد شده اصافه کرده و ها را تفت دهید.
۴. اضافه کردن قارچ
بعد قارچ ها را اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا آب اضافی قارچ ها کشیده شود.
۵. شکستن تخم مرغها و اضافه کردن سیب زمینی آبپز
تخم مرغ ها را در طرفی بشکنید و چند دقیقه هم بزنید. مقداری فلفل سیاه و آویشن اضافه کنید.
سیب زمینی های آبپز را به آن اضافه کنید و بگذارید ١٠تا١۵ دقیقه بماند.
۶. اضافه کردن پیاز و فلفل سبز و قارچ
مخلوط پیاز و فلفل و قارچ را اضافه کنید و هم بزنید.
٧. سرخ کردن املت در روغن
روغن یا کره را در تابه ریخته تا داغ شود.
مواد را در تابه ریخته و درب تابه را برای چند دقیقه بگذارید تا تخم مرغ ها پخته شوند سپس درب را بردارید کمی که طلایی شد به طرف دیگر را برگرادنید و خوب بگذارید تا طلایی شود.
نکات کلیدی در تهیه املت اسپانیایی
- در این املت از ژامبون هم می توان استفاده کنید.
- سیب زمینی ها را هم می توان بجای آبپز کردن سرخ کنید.
- می توانید مایه املت را در ظرف مناسب در فر از قبل گرم شده بمدت ۱۵ دقیقه قرار دهید سپس گریل را روشن کرده تا روی املت نیز طلایی شود.
- بجای کره از روغن زیتون نیز می توانید استفاده کنید.
- حتما املت با دمای ملایم پخته شود.
از مطالب دیگر سایت هم می توانید لذت ببرید.
طرز تهیه املت خوشمزه همراه تصاویر تزیینات خلاقانه ی و زیبا
دیدگاهتان را بنویسید