طرز تهیه کلم پلو خوشمزه با گوشت با ساده ترین روش پخت
کلم پلو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با دستورهای متنوعی درست می شود. کلم پلو به صورتهای مختلف مثل: کلم پلو ساده بدون گوشت ، کلم پلو با شوید، کلم پلو با گوشت قلقلی،کلم پلو با مرغ و یا کلم پلو قرمز با کلم قرمز تهیه می شود.
طرز تهیه کلم پلو های مختلف زیاد با هم فرق ندارد . این هنر کدبانو و آشپز حرفه ای است که با کمی خلاقیت و اضافه کردن مواد اولیه مختلف انواع کلم پلو را تهیه کند.
در این قسمت مواد لازم و طرز تهیه کلم پلو با گوشت قلقلی را به اختصار شرح داده ایم.
کلم پلو خوشمزه با گوشت قلقلی
مواد لازم برای ۴ نفر
- کلم برگ سفید:۱ عدد متوسط
- برنج ایرانی:۴ پیمانه
- گوشت چرخ کرده:۴۰۰ گرم
- سبزی پلویی:۴۰۰ گرم
- پیاز:۲ عدد متوسط
- آب لیمو ترش:۱ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده:۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه:به مقدار کافی
- زردچوبه و روغن:به مقدار کافی
طرز تهیه کلم پلو با گوشت قلقلی
کلم ها را شسته و به اندازه دلخواه خورد کنید. توجه داشته باشید که کلم ها زیاد ریز نباشند .
پیازرا نگینی خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید کمی زرچوبه و فلفل به آن اضافه کنید .
کلم ها را به روغن پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.سبزی پلویی را هم در این مرحله اضافه کرده و تفت دهید.
برنج را در قابلمه ای بجوشانید و آبکش کنید .بعد موادی را که آماده کردیم لایه لایه لابه لای پلو می ریزیم و دم می گذاریم.
گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل را هم می توانید مخلوط کنید و به شکل کوفته قلقلی به اندازه گردوی کوچک گلوله کنید و در کمی روغن به آرامی سرخ کنید تا داخل آن هم خوب پخته شود.
گوشتهای قلقلی را می توان موقع سرو به برنج اضافه کنید و یا به عنوان تزیین دور تا دور دیس یا روی پلو بچینید.
دیدگاهتان را بنویسید